Kurs,  Nettbutikk,  Privat

Høsten med Maiagold

Denne høsten blir fantastisk!

Ikke noe press 😉 Men jeg tror virkelig at dette blir en god høstsesong for Maiagold og meg. Jeg har funnet ut at jeg er en ganske kreativ sjel, og har alltid mange ideer summende i hodet. Utfordringen er da å lande ideene og ikke love mer enn jeg kan holde. Samtidig er det godt å ha satt noen datoer slik at jeg kan prioritere aktiviteter og følge ei tidslinje for å komme til målet.

Jeg har i hvertfall fått planlagt et par måneder fremover, og her avslører jeg alle mine planer for deg:

  • Høstferie 4.-11. oktober, med dåp 6. oktober. Å planlegge fritiden er viktig, for å sikre overskudd for seg selv, de rundt seg og arbeidet man skal gjøre etterpå. Så falt jeg i fella da, med å planlegge å jobbe masse i ferien, men tenker det er en unntaksperiode når man starter et firma. Jeg vil derfor prioritere å jobbe når jeg kan, logge av arbeid og sosiale media når jeg skal være av, og – ikke minst – logge på familie og fritid når jeg setter av tid til det. Så det er min lille oppfordring til deg, hvis du som meg synes den balansen er utfordrende; vær bevisst på hvor du er og hvem du er med, ikke hva du «skulle» ha gjort!
  • Åpning av nettbutikken til Maiagold Essentials blir i månedsskiftet oktober/november! Jeg har enda ikke satt en bestemt dato, for jeg vet at ting tar tid, og vi jobber fremdeles med å finne gode emballasjeløsninger. Vet at mange venter på å kunne få bestille Maiagoldsåper, og det er så utrolig hyggelig! Så jeg jobber med å få det så fort som mulig 🙂
  • Innføring i såpelaging på nett. Dette er en ressurs som har vært mye etterspurt, så jeg ønsker å lage et en gratis ressurs for dere som har lyst å lage såpe, men er utrygge på dette med håndtering av lut.
  • Såpekurs for ei venninne med hennes venner 3. november. Jeg har holdt kurskveld med såpelaging to ganger før, men dette blir også med folk jeg ikke kjenner så godt, og på norsk (har kun holdt på engelsk). Jeg skal holde kurs «offentlig» i tillegg, så dette blir fin oppkjøring mot det. Gleder meg!
  • Såpekurs, trolig uke 47, i Trondheim. Da blir det mulig å få kjøpt billetter og lage helt egen såpe! Såpene blir klare i god tid til jul, siden de bør tørke og modne minst fire uker på et tørt og mørkt sted før de brukes eller pakkes inn. Miljøvennlige, personlige og nydelige gaver i boks! <3 Sørg for at du er på insider-lista vår så får du garantert beskjed når detaljene er klare.
  • 12.-14. november reiser jeg til Sverige for deltagelse på messe Eco Life Scandinavia & The Nordic Organic Food Fair 2019, en messe for produsenter og leverandører av bærekraftige produkter i Skandinavia. Jeg vil stå på stand sammen med SjøBjørg AS, og får mulighet til å se de siste trendene innen blant annet beauty, mat, helse og livsstil. Superkult!
  • 23.-24. november blir det en spennende live-event på Aker brygge kalt Skap Din Drømmejobb. Satser på å få ny giv og energi sammen med andre gründere!
  • Og underveis i alt dette har jeg egne kurs jeg tar, nye produkter jeg vil utvikle og en julesesong å forberede. Wish me luck 😉

Alt i alt så er det kjempespennende og travelt. Hva med deg? Har du noen høstprosjekter på gang? Hva gleder du deg mest til å se fra Maiagold?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.