Privat,  Såpe

Konkurranse – vi feirer!

Som mange vet drives Maiagold Essentials av oss, Hanna og Knut. Og i dag, 13. oktober 2019, har vi vært gift i 7 år. Hurra!

Oss etter vielsen i 2012

For å feire vår bryllupsdag og vår nye felles interesse, nemlig Maiagold Essentials, holder vi en konkurranse. Vi har satt sammen en høstpakke med produkter som vi selv elsker og vi håper du som vinner vil elske!

Du kan vinne såpen som kanskje er den aller mest populære hos våre testere, nemlig den friske Rosmarinsåpen, med tilhørende nydelig Maiagold-såpepose i lin og såperist i oljet Douglasgran.

Rosmarinsåpen skummer godt, er svært mild, lukter deilig og er rett og slett en herlig allroundsåpe til både dusj og håndvask.

Såpeposen er perfekt til treningsbagen, reiser og generelt til oppbevaring av såpe da den suger opp fukt og lar såpen puste. Siden den er av lin kan den faktisk komposteres når det ikke er mer bruk igjen. Såperisten hjelper deg å holde såpen tørr mellom bruk, og er laget av en bærekraftig tresort.

Du får i tillegg en pakke Turmeric Chai fra Yogi Tea til å lage gullmelk (golden milk) med, som skal være godt for immunforsvar og tarmhelse. Gullmelk er et velsmakende og sunt alternativ til kakao. Trekk den i kokende vann og tilsett melk og evt. søtning, eller brukt steamet melk for en fullverdig golden latte-opplevelse !

Du får OGSÅ en vakker klut i lin fra Växbo Lin. Lin er et slitesterkt naturmateriale som blir vakrere og mykere ved bruk, som vi liker veldig godt. Växbo Lin sine produkter er godkjente etter Bra Miljöval-ordningen og farget med GOTS-sertifiserte farger. Vi gir denne bort fordi vi digger produkter som både er miljøvennlige, funksjonelle og får hverdagslige aktiviteter til å føles litt finere.

Pakken du kan vinne. Såperisten er ikke med på bildet, den ser du under.
Vakker såperist følger også med!

For å bli med i konkurransen må du:

  • Følge oss på Facebook og gjerne også Instagram
  • Kommenter her at du er med, og tips gjerne en venn
  • Bli en Maiagold Insider. Det er det samme om du gjorde det da du kom til siden eller gjør det under her:

Konkurransen er på ingen måte assosiert med Facebook eller Instagram, og er ikke sponset av andre enn Maiagold Essentials. Du må være over 16 år, og bo i Fastlands-Norge. Vi trekker en vinner fra Facebook-innlegget som også oppfyller de andre kriteriene. Trekning av en tilfeldig vinner skjer onsdag 16. oktober 2019 og vinneren vil få direkte beskjed fra oss.

Lykke til! <3

8 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *