Nettbutikk,  Såpe

Litt praktisk info

Tilføyd 14.3: En person i familien har hoste og vi setter nettbutikken i karantene i minimum 1 uke. Du kan fremdeles bestille, men vi sender først ut når vi mener det er trygt. Etter nyere data kan koronavirus kun overleve ett døgn på papp/papir, men vi vil ikke risikere noe.

Dette innlegget ble ikke det jeg hadde planlagt. Poff, så var landet i lockdown, det blir spredd håndvaskvideoer (yay) og dopapirmemes over en lav sko, og ord som hysteri, hamstring, nasjonal dugnad og karantene er nesten over alt.

Jeg la ut en video på instagram som forklarer hvorfor håndvask med såpe og vann er mer effektivt enn spritvask. Vask de henda!

Hvis noen lurer på hvordand et er å bestille fra nett i disse tider, så har vi allerede publiserte (men ikke fagfellevurderte) data på dette, som viser at koronaviruset kan overleve i opptil 3 døgn på plast og stål, men bare 24 t på papp.

For Maiagold Essentials sin del vil driften fortsette som normalt, med unntak av at vi har måttet avlyse såpekurset som skulle være lørdag. Jeg må være fleksibel da vi har barna hjemme, men heldigvis har både jeg og Knut hjemmekontor, så vi skal få det til på et vis.

Siden ingen av oss har symptomer eller grunn til å tro at vi er smittet vil vi fortsette å sende ut bestillinger, på bakgrunn av forskning som viser at viruset kun vil leve et døgn på vår emballasje. Varelager og pakking håndteres også kun av meg.

Skulle noen i familien bli syke vil vi likevel sette nettbutikken i lockdown og opplyse om dette. Du kan være trygg på at pakker fra oss hjelper deg beskytte deg og dine kjære mot smitte, ikke omvendt!

Minner om at fraktprisen er nedsatt i en periode for å oppmuntre til gode håndvaskerutiner.

Ikke nøl med å spørre om det er noe som helst du lurer på rundt dette.

Mens vi er hjemme får vi kose oss så godt vi kan. Her er tre helgetips fra kule Mona B Riise 😉

Hva skal du gjøre mens du er hjemme fremover? Noen gode tips? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *