Om oss

Maiagold Essentials setter fokus på miljøvennlige, trygge og effektive løsninger for hud- og hårpleie. Spesielt ønsker vi at det store forbruket av plast og andre petroleumsprodukter skal reduseres. Velger du bedre, føler du deg bedre!

Vi tror at miljøvennlige produkter kan føles luksuriøse. Hos oss får du løsninger som gir deg noe for sansene og skjemmer deg bort! Du kan nyte vakre såper, kjenne den gode duften, og merke at huden blir myk. Samtidig vet at du at produktene er gode valg for miljøet og din helse, at de er produsert av høyt kvalifiserte personer og at du ved å kjøpe av oss støtter en familiebedrift.

Barn er kanskje enda mer sanselige vesener enn voksne og etter vår erfaring tiltrekkes de gjerne faste såper på grunn av utseende, duft og følelsen av å skumme opp et stort stykke såpe i hendene (sammenlignet med et dæsj rennende syntetisk såpe). Vi er opptatt av at hele familien skal ha god og trygg hudpleie i hverdagen, og elsker å høre at barn bruker såpene våre. Det er faktisk av våre små kunder vi har fått de mest entusiastiske tilbakemeldingene. Det er utrolig fint å få bidra til å normalisere zero waste-løsninger for den kommende generasjon!

VERDIER

Våre verdier er:

  • Miljø og klima
  • Faktabasert
  • Velvære
  • Familie

TEAM

Bak Maiagold Essentials står det et ektepar som er opptatt av at små grep kan gjøre verden bedre. Begge har en bakgrunn innen forskning; Knut har en doktorgrad i fysikk og Hanna i kreftbiologi. Foruten såpe digger vi sjokolade, Modern Family, kaffe (OK, det er mest Hanna – Knut foretrekker grønn te), glassugerør, salt lakris, høst, badstu, naturmaterialer, og selvsagt de to barna våre!

KONTAKT OSS

Problemer? Vi vil komme tilbake til deg så fort vi bare kan! Ris eller ros? Vi vil gjerne høre fra deg!

email: kontakt@maiagold.no