Personvern

Personvernpolicy for Maiagold Essentials AS

Personvern er meget viktig for oss i Maiagold Essentials AS og vi vil ikke med intensjon gjøre noe som svekker dette unødig. Våre interesser er å drive forretning og lage såper for et bedre miljø. Personopplysninger som samles inn eller blir gitt til oss blir kun brukt for å oppfylle dette eller oppfylle juridiske forpliktelser.

Nettstedet maiagold.no eies og drives av Maiagold Essentials AS med org.nr. 923364781, Smørblomstvegen 41A, 7050 Trondheim. Formålet med nettstedet er å gi kunder mulighet til å se og kjøpe produktene vi tilbyr over internett, og å få dem levert hjem til kundene.

Hva bruker vi personopplysninger til, og hvor lenge lagres de?

Vi samler inn persondata som ditt navn, adresse, epost-adresse og telefonnummer for å kunne håndtere ordrene dine hos oss. Når ordren din er håndtert kan ordreinformasjonen lagres i 5-10 år – dette for at vi skal kunne hjelpe deg med returer, reklamasjoner og for å kunne overholde våre juridiske forpliktelser. For å følge bokføringsloven og hvitvaskingsloven må faktura og salgsdokumentasjon oppbevares i 10 år (det er kun økonomiansvarlige som har tilgang til denne informasjonen). Gjør du en ny bestilling innen det tidsrommet er det datoen for den siste ordren som gjelder. For at pakkene skal nå fram til deg sender vi deler av opplysningene videre til tredjepartene Posten og Bring, samt til Paypal og Vipps for betaling.

I de tilfellene der du har gitt oss tillatelse til å bruke dine personopplysninger til å markedsføre våre tjenester og produkter, blir du alltid informert om dette når du har tatt et aktivt valg.

Hvordan samler vi inn personopplysningene?

Vi lagrer kun en del av personopplysningene dine når du er kunde eller har valgt å opprette en kundekonto hos oss. Som kunde samles personopplysningene dine kun når du har fullført et kjøp hos Maiagold.

Personopplysninger som gis ut til tredjeparter

Når du har fullført en ordre hos oss sender vi personopplysningene dine til tredjepart. Disse opplysningene gis kun ut for å håndtere betaling og leveranse. Når det gjelder betaling, sendes opplysningene dine videre til PayPal og Vipps. For at varene skal nå sitt mål, sender vi opplysninger som navn, adresse og telefonnummer til Posten og Bring, som håndterer pakkene vi sender ut. Disse bedriftene har ikke lov til å bruke denne informasjonen til noe annet enn å utføre tjenester for oss.

Opplysninger om deg og din bruk av tjenestene kan også deles med andre tredjeparter for å kunne gi deg relevant reklame og anbefalinger eller for å gi oss informasjon som vi bruker til å forbedre oss. Maiagold knytter ikke disse opplysningene direkte til deg som bruker. Les mer om de andre tredjepartene under, og i avsnittet om webanalyse og cookies.

Bruker vi dine personopplysningene til markedsføring?

Maiagold bruker kun personopplysninger til markedsføringsformål dersom du aktivt har gitt oss tillatelse til dette.

  • Markedsføring via e-post. Dersom du aktivt har valgt å abonnere på vårt nyhetsbrev, lagres e-postadressen din og navnet du har oppgitt. Ingen andre personopplysninger lagres for dette formålet.
  • Markedsføring via sosiale medier. Dersom du aktivt har gitt oss samtykke til å annonsere reklame til deg via sosiale medier, benytter vi oss av din e-postadresse, folkeregistrerte adresse, telefonnummer og navn for å matche personopplysningene dine med opplysningene som er registrert på plattformen du benytter på sosiale medier (f.eks. Facebook og Instragram).

Et aktivt samtykke gis ved at du aksepterer at det lagres cookies fra vår hjemmeside. Da benytter vi personopplysninger til remarketing og målrettet markedsføring på internett og sosiale medier. Cookies benyttes også for å «huske» hvilke varer du har lagt i handlekurven, for å lagre informasjon om produkter du nylig har tittet på, og lagre informasjon der du har gjort et aktivt valg, som f.eks å abonnere på nyhetsbrevet gjennom vårt registreringsskjema. Du kan enkelt velge å slette lagrede cookies fra vår hjemmeside via innstillinger i nettleseren din.

Webanalyse og Cookies

De aller fleste nettsider av i dag benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. Ved å bruke maiagold.no samtykker du i bruken av cookies. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler.

En cookie er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne. Cookien hjelper oss å holde orden på hvilken type innhold og hvilke opplevelser som har vært vist på våre nettsider. Informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan våre besøkere har brukt våre nettsider, hvilken nettleser de har brukt og hvilke opplevelser de har sett.

Vi bruker statistikk om besøkende og trafikk i aggregert form. Statistikken inneholder aldri noen form for personlig informasjon. IP-adresser lagres ikke i vår database der vi lagrer atferd på nettstedet, derfor kan informasjon om deg som besøker ikke kobles til med din identitet. Din IP-adresse kan lagres av sikkerhetsmessige årsaker bare i de tilfeller du selv aktivt registrerer deg på nettstedet, for eksempel i forbindelse med et kjøp.

Dine rettigheter

Du har krav på å få vite hva vi benytter personopplysningene dine til, som for eksempel når og hvordan personopplysningene dine behandles og hvorfor vi behandler dem. Du har dessuten krav på å i visse tilfeller få utlevert personopplysningene dine eller få dem flyttet, rettet eller slettet.

Dersom du har spørsmål angående rettighetene dine, ber vi deg sende en e-post til kontakt (krøllalfa) maiagold (punktum) no.

Krav på å få utlevert informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler

Du har krav på å kostnadsfritt få utlevert informasjon om hvilke av personopplysningene dine vi behandler – en såkalt transkripsjon. Et begjær skal skje skriftlig og skal være undertegnet av deg. Spesifiser gjerne hvilke kategorier av personopplysninger du vil ha tilgang til. Vi gir kun ut personopplysninger vi med sikkerhet vet tilhører deg. Send begjæringen til adressen under, og merk konvolutten «Transkripsjon».

Maiagold Essentials AS
Smørblomstvegen 41A
7050 Trondheim